Systemtext
Systemtext hjälper företag med dekor- och skyltlösningar för en kvalitativ visuell kommunikation och har idag dessutom marknadens bredaste sortiment av arbetsmiljöskyltar för hälsa, miljö och säkerhet anpassat till alla typer av arbetsplatser i samhället. Systemtext har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Produktionen ligger i Malmö.

Tjänsten
Som originalare på Systemtext kommer du att arbeta med originalproduktion och preprint, bl.a. av dekor, skyltar och arbetsmiljöskyltar. Du kommer att förbereda kundunderlag till produktionsfärdiga filer. Du ska även vid behov fungera som ett stöd ute i produktionen.

Heltidstjänst, övertid kan förekomma. Tjänsten är placerad i Malmö.
Tillträde snarast.

Vem är du?
Du har en känsla och ett intresse av att typografera texter och behärskar det svenska språket mycket väl i skrift. Du är självgående, initiativtagande och organiserad. Du är van vid att ha många bollar i luften och har en god stresshantering under tidspress.

Du kan arbeta självständigt och är effektiv men noggrann ut i fingerspetsarna. Du är prestigelös och har inga problem att ta dig an de uppgifter som behöver göras. Du behärskar InDesign, Photoshop och Illustrator fullt ut. Du ska förstå och kunna hantera vektorgrafik och pixelgrafik.

Vi ser gärna att du har viss högskoleutbildning, utbildning inom grafisk produktion är meriterande.

Ansökan
Ansök med CV samt personligt brev till: sigrid.hallberg@systemtext.se eller henry.sivula@systemtext.se

Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

2018-04-16T11:26:32+00:00