Systemtext hjälper företag med dekor- och skyltösningar för en kvalitativ visuell kommunikation. Vi är en helhetsleverantör som erbjuder allt från design, produktion och montage till service. Vi har egen produktion och montageorganisation i Sverige samt ett välutvecklat montagenätverk av samarbetspartners i hela Norden, vilket garanterar säkra leveranser, hög kvalitet och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Systemtext är en lokal leverantör med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö. Vår ambition är att erbjuda marknadens starkaste alternativ för en optimal investering utifrån totalekonomin. Därför levererar Systemtext alltid lösningar att lita på!

Besök gärna www.systemtext.se för att läsa mer om våra lösningar.

Under 2016 satsade Systemtext på investeringar i produktionsanläggningen och att utveckla organisationen, vilket gav succé i form av en fantastisk ökning av resultatet. Under 2017 har vi sett en fortsatt positiv utveckling och tillsammans med våra kunders expansionsplaner, behöver vi förstärka organisationen för att kunna hålla samma vår höga kvalitet och service! Vi söker därför:

2 DRIFTIGA PROJEKTLEDARE TILL STOCKHOLM


Beskrivning av tjänsten
Som projektledare kommer du att fungerar som länken mellan säljare, kunder, grafiker, inköp, produktion och montörer, för våra dekor- och skyltlösningar. Jobbet innebär omväxlande stora som mindre projekt. Du driver projekt från början till slut, där det är din uppgift att se till att uppdragen blir genomförda med högsta kvalitet, på ett kostnadseffektivt sätt och att kundens ställda krav uppfylls!

I tjänsten ingår att:
– Driva kundprojekt
– Ta emot inkommande förfrågningar
– Bearbeta nya kunder tillsammans med våra säljare
– Ansvara och utveckla affären/kunden efter överlämning från säljare
– Öka försäljningsvolymen och produktbredden genom merförsäljning till befintliga kunder
– Boka in montage av produkter och tjänster via vår montageavdelning
– Hantera bygglov för kunds räkning

Målet är att du skapar långvariga relationer med kunderna, där du ansvarar för egna kundkonton. Du motiveras av att sälja och ge god service.

Tjänsterna är på heltid, med placering i Stockholm.
Tillträde snarast/enligt överenskommelse.

Kompetens
Vi söker dig som har utbildning (gymnasium, påbyggnad eller högskola/universitet) och arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning och projektledning. Flerårig erfarenhet från att utveckla försäljning hos befintliga kunder är önskvärt. Det är meriterande med erfarenhet från den grafiska branschen. Du har god datavana och vi förutsätter att du behärskar Officepaketet. Kunskaper och erfarenhet av Microsoft Dynamics AX är meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort och egen bil.


Dina personliga egenskaper
För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du som söker älskar försäljning, är lyhörd, proaktiv och en god administratör. Du har ett affärssinne och snabba beslut är inget problem för dig. Du kan hantera flera projekt samtidigt, är stresstålig och strukturerad.

Ansökan
Vill du skapa de bästa visuella lösningarna till våra kunder? Ansök redan idag, dock senast den 10/10 2017. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Skicka din ansökan till:
birgitta.abom@systemtext.se

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta projektchef Birgitta Åbom på 08-4411282.

Välkommen med din ansökan!

 

2017-12-07T14:09:25+00:00