Systemtext söker fältrepresentant till Stockholm

Systemtext är en helhetsleverantör av dekor- och skyltlösningar, som erbjuder allt från design, produktion och montage till service och underhåll. Vi har en egen produktion i Malmö, där även huvudkontoret ligger, egna montörer som utgår från våra lokalkontor samt ett omfattande montagenätverk som täcker in hela Norden och Norra Europa. Arbetsmiljöskyltar för hälsa, miljö och säkerhet på arbetsplatser och för ett tillgängligt samhälle, säljs via ett nätverk av kunniga återförsäljare.

Vi är ca 70 medarbetare, fördelat på Malmö, Göteborg och Stockholm, som gärna ser dig som kollega och vi lovar att du kommer till en spännande bransch, ett spännande företag och härliga och spännande utmaningar!

Vårt sortiment av arbetsmiljöskyltar finns tillgängligt hos landets största kedjor inom järn- bygg och industrihandel, brandserviceföretag samt hos lås- och larminstallatörer. Nu söker vi till affärsområdet Arbetsmiljöskyltar en fältrepresentant, med uppgift att sköta underhåll av våra butikssortiment hos vårt rikstäckande återförsäljarnätverk. I tjänsten ingår bl.a. att besöka återförsäljares butiker, uppdatera sortiment och utbilda butikspersonal i produkter och lagstiftning. Tjänsten innefattar också stöd vid sambesök med våra kunder när de besöker slutkunder ute på industrier och byggarbetsplatser. Tjänsten är placerad i Stockholm och innefattar förutom Stockholmsområdet också alla regioner norr om Stockholm. Vi arbetar i team där arbetet planeras och utvärderas tillsammans med våra regionchefer. Tjänsten innebär kortare och längre resor varje vecka.

För att lyckas behöver du:

· Ha god kommunikativ förmåga och tycka om att genomföra personliga möten med kunder

· Ha en positiv inställning med kunden i fokus

· Vara praktiskt lagd, ha flera års erfarenhet av praktiskt arbete

· Ha några års erfarenhet av försäljning alternativt säljsupport

· Vara lösningsorienterad

· Ha sinne för detaljer

· Ha intresse för hur den fysiska arbetsmiljön kan se ut på olika arbetsplatser

· Ha ett pedagogiskt tänk och kunna kommunicera det

· Kunna lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån den gemensamma planen

· Tycka om att resa i tjänsten

· Ha förmåga att växla mellan arbete i grupp och självständigt arbete

· Inneha B-körkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder ett mångfacetterat arbete i ett kreativt team. Arbetet är både teambaserat och självständigt. För att du ska lyckas med ditt jobb erbjuder vi internutbildning och tjänstebil.

Du skickar din ansökan till ullamaija.turban@systemtext.se senast den 1 mars 2018.