Om Systemtext

Systemtext hjälper företag med dekor- och skyltlösningar för en kvalitativ visuell kommunikation av budskap och varumärke!

Stor kunskap och rätt resurser

Systemtext grundades 1944 och har med sina snart 80 år i branschen både lång erfarenhet och hög kompetens. Vårt driv att ständigt utveckla och förbättra våra produkter och tjänster efter kundernas och samhällets behov har gjort oss till experter inom skylt- och dekorområdet. Idag har Systemtext 75 anställda och omsätter ca 130 Mkr. Vi har egen produktion i Sverige och ett montagenätverk i Norden, vilket garanterar säkra leveranser, hög kvalitet och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Brett sortiment av produkter och tjänster

Genom åren har Systemtext varit pionjärer på visuella lösningar av folie för att dekorera fordon och fastigheter. Våra skyltar kombinerar funktionella och estetiska egenskaper, för att anpassas efter varje speciell situation. Sedan ett par år tillbaka utökade vi vårt sortiment till att även omfatta sol- och säkerhetsfilm för fastigheter. För att ge varje projekt support både innan, under och efter erbjuder vi flertalet tjänster såsom t ex survey, montage och service.

Systemtext är marknadsledare inom arbetsmiljöskyltning för hälsa, miljö och säkerhet på arbetsplatser och för ett tillgängligt samhålle. Våra arbetsmiljöskyltar, med internationellt patenterade färgefterlysande Supernova® skyltar i spetsen, säljs och marknadsförs via ett nätverk av kunniga återförsäljare i Norden.

Kundfokus och långsiktiga relationer

Systemtext är en lokal leverantör med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. I nära dialog med våra kunder utvecklar vi, utifrån behov och förutsättningar, kundanpassade lösningar för små företag till globala multinationella företag. Oavsett om ni kontaktar oss för en enstaka lösning eller en omprofilering får ni en engagerad, kreativ och trygg samarbetspartner.

Skyltlösningar att lita på

Vi är en helhetsleverantör av dekor och skyltar, som hjälper till med hela kedjan från design, produktion och montage till service. Systemtexts ambition är att erbjuda marknadens starkaste alternativ för en optimal investering utifrån totalekonomin. Därför levererar Systemtext alltid skyltlösningar att lita på!

Vår huvudleverantör av folie är 3M

Systemtexts dekorproduktion är certifierad enligt 3M™ MCS™ Garanti. Fundamentet i 3M™ MCS™ Garanti system bygger på kvalitetssäkring från råmaterial till färdig dekor, monterad och klar! Denna certifiering är något som vi är mycket stolta över!

Våra montörer är dessutom utbildade av 3M att professionellt installera 3M™ fönsterfilmer (solfilm, säkerhetsfilm och kombinationsfilm) korrekt.

Känn tryggheten när du anlitar Systemtext för att hjälpa dig med dina skylt- och dekorlösningar!

3M_loggor

Önskar du information om Systemtext, kontakta antingen Håkan Zaar eller Louise Amylon enligt kontaktuppgifter som finns här nedanför.

Håkan Zaar – VD
Hakan.zaar@systemtext.se
040-642 21 60

Louise Amylon – Marknadschef
Louise.amylon@systemtext.se
040-680 51 02