Jula litar på Systemtext

Jula är en expansiv kedja med butiker för kreativa hemmafixare och proffs. Jula har 84 butiker i tre länder (Sverige 46 st, Norge 26 st och Polen 12 st) och omsatte 5,4 miljarder SEK år 2014.
  • Helhetsleverantör
  • Underhåll
  • Sverige, Norge och Polen

När Jula sommaren 2014 gjorde en upphandling för sin invändiga och utvändiga skyltning, var målet att ha en och samma leverantör. Systemtext presenterade den bästa helhetslösningen och fick uppdraget att tillverka och montera skyltar till samtliga Julas varuhus. Vi har sedan tidigare varit Julas helhetsleverantör på exteriöra skyltar under tre år och fick fortsatt förtroende att göra detta, med utökad tilltro på den interiöra delen.

Invändigt levererar Systemtext skyltband, hängande skyltkuber, toppskyltar, fönsterdekaler och mycket annat. Bortsett från ljusskyltar, plåtskyltar och affischramar byter vi regelbundet vepor på fyra av varuhusen (varav ett är i Norge). Systemtext hanterar skyltningen för både nyetableringar och ombyggnationer av befintliga varuhus. Under 2015 öppnade Jula 12-15 nya butiker.