Kundreferenser

Hertz

Systemtext är Hertz skylt- och dekorleverantör sedan 2009 och monterar både fasadskyltar och fönsterdekor till Hertz över hela landet samt folierar deras stora fordonspark. Systemtext hjälpte Hertz att ta fram deras grafiska manual, tillsammans med deras brand manager. Grafiska manualen finns idag på deras intranät och innehåller ett tydligt beställningsförfarande.

Läs mer

Jula

När Jula sommaren 2014 gjorde en upphandling för sin invändiga och utvändiga skyltning, var målet att ha en och samma leverantör. Systemtext presenterade den bästa helhetslösningen och fick uppdraget att tillverka och montera skyltar till samtliga Julas varuhus. Vi har sedan tidigare varit Julas helhetsleverantör på exteriöra skyltar under tre år och fick fortsatt förtroende att göra detta, med utökad tilltro på den interiöra delen.

Läs mer

Telia

Efter flera månaders planering och få veckors intensivt konfidentiellt arbete kunde Systemtexts projekt, som belagts med hög sekretess, sjösättas. I maj 2011var tidpunkten inne och Telia lanserade sin nya varumärkesidentitet. Systemtext var oerhört glada över att ha fått förtroendet för att vara med vid en sådan stor omprofilering. Samarbetet kom även att innefatta ett nära samarbete med Telias många leverantörer.

Läs mer