Solfilm och säkerhetsfilm

Investering i solfilm och säkerhetsfilm kräver rätt rådgivning i valet av produkt till varje enskild fastighet och glastyp. Systemtext fokuserar på att hitta effektiva lösningar för dina problem, genom seriös och professionell rådgivning. Vi hjälper till med energikalkyl, survey, stresstest av glas, rådgivning och montage.

Förutom sol- och säkerhetsfilm finns även några kombinationsfilmer, som kombinerar det bästa av två världar. En av dessa fönsterfilmer kombinerar mycket hög värmereducering och goda säkerhetsegenskaper, en annan kombinerar insynsskydd med säkerhet. Båda dessa filmer når säkerhetsklass 2B2, för personsäkerhetsklassning.

Nu finns även 3M™ Thinsulate Climate Control CC75 som kombinerar minskad solvärme på sommaren med isolering vintertid.

Inför montage av sol- och säkerhetsfilm utför vi en noggrann survey, för att bland annat inspektera glasen, ta hänsyn till värmekällor, skuggpåverkan, glastyp och fönstrens storlek samt utföra ett stresstest av glaset. Utifrån alla olika faktorer får vi fram ett lämpligt val av fönsterfilm att rekommendera.

Trygghet med lång garanti
Systemtext har ett brett sortiment av 3M™ fönsterfilmer. Vi har marknadens bästa produkter och mest omfattande garantier, ställda av 3M™ och Systemtext.

Solfilm
Säkerhetsfilm